Aperitiv
Aperitiv je alkoholický nápoj, který se podává 15–20 minut před začátkem jídla. Zpříjemňuje čekání na pokrm, vyvolává hlad a větší chuť na jídlo. Mělo by ho být skutečně jen malé množství. Jde také o společenskou záležitost. Podává se nejčastěji 1 decilitr ve skleničkách, nebo miskách s drobným plátkem citronu. Zde platí: jiný alkohol, jiný způsob podávání. Už ve starém Římě se pil aperitiv, aby se připravil trávicí trakt na požitky z nadcházející hostiny. Časem se z aperitivu stala velmi sofistikovaná záležitost. Velkou zásluhu na tom mají Italové, právě v Itálii se zrodily aperitivy, jako je Campari, Martini nebo Cinzano.
Nejprodávanější
Unikátní likér oranžovočervené barvy. Pochází z roku 1919 ze severovýchodní Itálie. Má bohatou a komplexní chuť vyplývající z infuze směsi vysoce kvalitních bylin a kořenů....
Aperol Spritz, nejpopulárnější drink v Itálii, přináší dokonale namíchanou novinku Aperol Spritz RTS. Jak zkratka RTS, neboli Ready To Serve, napovídá, lahvičky...
Art Spritz je alkoholický nápoj řadící se mezi kořeněné bittery. Vyznačuje se ovocnou lehkou ale hořkou chutí. Vyrábí se z hořce, rebarbory, výtažků z pomerančů a aromatických...
Canonita se vyrábí z nejlepších organických pomerančů Canoneta z mallorského údolí Sóller a je oslavou bohaté přírody našeho krásného ostrova a středomořského životního stylu.
Jedinečný nápoj vytvořený infuzí pečlivě vybraných bylin, které mu dodávají lahodnou chuť a zajímavý charakter. Lehký aperitiv s nízkým obsahem alkoholu, který se narodil v zemi...