Rum a Rumový Likér, Strana 18
Nejprodávanější

Stařený, velmi kvalitní rum zrající 5-6 let v dubových sudech po bourbonu. "Pampero" doslova znamená "z Pampy.

Výborný venezuelský rum zrající po dobu až 6 let v dubových sudech po burbonu. Chuť je jemná až krémová s tóny tabáku a dochutí po burbonu.

Pampero Aniversario je premium rum té nejvyšší kvality pocházející z Venezuely. Vyniká tmavou mahagonovou barvou a vůní tabáku, pečených jablek, karamelu a ořechů.

Výborný nápoj, který je čistou a nerušenou reprezentací surového materiálu, a zachycuje v sobě nejen chuť, ale i atmosféru místa původu. Paranubes rum je přesně to, co najdete...

Chuťově bohatý Paranubes Blanco je základem stařené verze, která zrála v New American Oak sudech 18 měsíců. Rum se lahvuje o síle 53,8 %.

Paranubes Caña Morada je rum z čisté třtinové šťávy, který vyrábí José Luís Carrera, třetí generace rodinné tradice, v odlehlé oblasti Sierra Mazateca v severní Oaxace. Cukrová...

Ultra prémiový zakulacený blend rumů, který Vás okouzlí směsí lokálních surovin, jako jsou vanilka, ořechy, či tropické ovoce a kardamom, které spolu dokonale ilustrují...

Proč se rašelinou nakuřují pouze whisky? A jak by chutnal nakouřený rum? Přesně takové otázky si položil Eric Koster, majitel společnosti Schotman. První šarže Peated Rumu pak...

Proč se rašelinou nakuřují pouze whisky? A jak by chutnal nakouřený rum? Přesně takové otázky si položil Eric Koster, majitel společnosti Schotman. První šarže Peated Rumu pak...

Proč se rašelinou nakuřují pouze whisky? A jak by chutnal nakouřený rum? Přesně takové otázky si položil Eric Koster, majitel společnosti Schotman. První šarže Peated Rumu pak...

Proč se rašelinou nakuřují pouze whisky? A jak by chutnal nakouřený rum? Přesně takové otázky si položil Eric Koster, majitel společnosti Schotman. První šarže Peated Rumu pak...

Domov Phraya rumu se nachází v provincii Nakhom Pathom, obyčejně považovanou za místo prvního města v Thajsku. Bohatý zdroj cukrové třtiny a prostředí jihovýchodní Asie také...

Po ukončení zrání ve svém rodišti - na Barbadosu je tento rum transportován do Francie, kde v Grande Champagne zraje, již smíchaný další dva roky.