Sudlička Slivovice kartonek 50% 0,7l
Kód: A6437Související produkty
Hruškovici vyrábíme z kvalitních hrušek, které jsou velmi pečlivě vybírány a tříděny. Hrušky musí být velmi dobře vyzrálé. Nevhodné jsou rané odrůdy hrušek, protože obsahují...
Hruškovici vyrábíme z kvalitních hrušek, které jsou velmi pečlivě vybírány a tříděny. Hrušky musí být velmi dobře vyzrálé. Nevhodné jsou ranní odrůdy hrušek, protože obsahují...
Hruškovici vyrábíme z kvalitních hrušek, které jsou velmi pečlivě vybírány a tříděny. Hrušky musí být velmi dobře vyzrálé. Nevhodné jsou ranní odrůdy hrušek, protože obsahují...
Meruňkovice je díky své jemnosti a svěžímu letnímu aroma velmi populární ušlechtilá pálenka, vhodná pro každou roční dobu. Svou neskrývanou silou potěší nejen pány, ale je i...
Meruňkovice je díky své jemnosti a svěžímu letnímu aroma velmi populární ušlechtilá pálenka, vhodná pro každou roční dobu. Svou neskrývanou silou potěší nejen pány, ale je i...
Ořechovka je tradiční český likér se zajímavou hořko-sladkou chutí. Právě díky své přírodní nahořklé chuti je ořechovka s oblibou používána také jako žaludeční likér, který...
Ořechovka je tradiční český likér se zajímavou hořko-sladkou chutí. Právě díky své přírodní nahořklé chuti je ořechovka s oblibou používána také jako žaludeční likér, který...
Slivovici vyrábíme z kvalitních švestek, které sklízíme a následně třídíme. Vybíráme pouze velmi vyzrálé švestky. Švestky jsou nejdříve zpracovány vřetenovým čerpadlem, které z...
Vyrobena je z kvalitních vyzrálých švestek, tímto je velmi originální. Slivovice je jemná a středně aromatická. Obsah alkoholu je 50%. Švestkový destilát - čistá ovocná pálenka...
Slivovici vyrábíme z kvalitních švestek, které sklízíme a následně třídíme. Vybíráme pouze velmi vyzrálé švestky. Švestky jsou nejdříve zpracovány vřetenovým čerpadlem, které z...
Detailní popis produktu
Slivovici vyrábíme z kvalitních švestek, které sklízíme a následně třídíme. Vybíráme pouze velmi vyzrálé švestky. Švestky jsou nejdříve zpracovány vřetenovým čerpadlem, které z nich udělá kaši, ale nedrtí pecky. To je velmi důležité. Z ovoce připravíme kvas. Ten získáme tím, že ovoce kvasí v kvasných kádích, bez přístupu vzduchu. Kvašení je nejdůležitější proces. Ovoce kvasí minimálně 60 dnů. Doporučená teplota skladování je 10-18 °C. Ovoce necháme přirozeně kvasit, tak vzniká ta nejlepší slivovice. Na 1l 50% ovocné pálenky spotřebujeme 9-13kg.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Destiláty a Lihoviny |
---|---|
Hmotnost: | 2 kg |
Procento alkoholu: | 50.00 |
V balení: | 6 |
PACKAGE: | 1 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.