Sudlička Slivovice 50% 0,7l
Kód: A4432Související produkty
Výběrová kávová zrna pražená v české pražírně tvoří základ tohoto likéru, jehož chuť je podbarvena vanilkou. Double Expresso vyrábíme přírodní cestou bez použití barviv a...
Hruškovici vyrábíme z kvalitních hrušek, které jsou velmi pečlivě vybírány a tříděny. Hrušky musí být velmi dobře vyzrálé. Nevhodné jsou rané odrůdy hrušek, protože obsahují...
Meruňkový likér má intenzivní vůni a plnou chuť. Meruňkový likér vyrábíme macerací těch nejlepších odrůd Velkopavlovických meruněk, které vynikají svojí výtečnou sladkou chutí.
Ořechovka je tradiční český likér se zajímavou hořko-sladkou chutí. Právě díky své přírodní nahořklé chuti je ořechovka s oblibou používána také jako žaludeční likér, který...
Vyrobena je z kvalitních vyzrálých švestek, tímto je velmi originální. Slivovice je jemná a středně aromatická. Obsah alkoholu je 50%. Švestkový destilát - čistá ovocná pálenka...
Slivovici vyrábíme z kvalitních švestek, které sklízíme a následně třídíme. Vybíráme pouze velmi vyzrálé švestky. Švestky jsou nejdříve zpracovány vřetenovým čerpadlem, které z...
Jemný nápoj s bohatou historií a nespočtem variací spojený se zimním obdobím. Vždyť základem punče Sudlička je teplo slunce červeného vína z Dunajovických kopců u Pálavy....
Slivovici vyrábíme z kvalitních švestek, které sklízíme a následně třídíme. Vybíráme pouze velmi vyzrálé švestky. Švestky jsou nejdříve zpracovány vřetenovým čerpadlem, které z...
Legendární kmínka má své příznivce již po staletí. Naše kmínka je vyráběna za studena, macerací kvalitního českého kmínu, a tím má plnou chuť a vůni po kmínu.
Meruňkovice je díky své jemnosti a svěžímu letnímu aroma velmi populární ušlechtilá pálenka, vhodná pro každou roční dobu. Svou neskrývanou silou potěší nejen pány, ale je i...
Detailní popis produktu
Slivovici vyrábíme z kvalitních švestek, které sklízíme a následně třídíme. Vybíráme pouze velmi vyzrálé švestky. Švestky jsou nejdříve zpracovány vřetenovým čerpadlem, které z nich udělá kaši, ale nedrtí pecky. To je velmi důležité. Z ovoce připravíme kvas. Ten získáme tím, že ovoce kvasí v kvasných kádích, bez přístupu vzduchu. Kvašení je nejdůležitější proces. Ovoce kvasí minimálně 60 dnů. Doporučená teplota skladování je 10-18 °C. Ovoce necháme přirozeně kvasit, tak vzniká ta nejlepší slivovice. Na 1l 50% ovocné pálenky spotřebujeme 9-13kg.Doplňkové parametry
Kategorie: | Destiláty a Lihoviny |
---|---|
Hmotnost: | 2 kg |
Procento alkoholu: | 50.00 |
V balení: | 6 |
PACKAGE: | 1 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.