Pálenka z Ostružin 42% 0,2l
Kód: A1370Související produkty
Pálenka z borůvek má harmonickou vůni a chuť s jemným borůvkovým podtónem. Vizovičtí mistři palírníci se rozhodli, že pro vás připraví i tuto netradiční pálenku
Pálenka z plodů černého rybízu je charakteristická svou nezaměnitelnou temnou vůní a natrpkle kořenitou chutí. RUDOLF JELÍNEK jej pro vás vyrábí průtahovou destilací
Pálenka sladkých plodů červeného jeřábu je známá též jako jeřabinka. RUDOLF JELÍNEK přináší tuto pálenku oblíbenou především v Rakousku i pro vás na český trh.
Jahody jsou pro Česko jedním z nejtypičtějších druhů ovoce, proto neunikly ani naší pozornosti. A tak vznikla pálenka z jahod, pálenka s vůní jahodového kompotu, ovšem mírně...
Pálenka z malin vás upoutá svou výraznou ovocnou chutí a aroma, které nerozeznáte od vůně čerstvě natrhaných malin.
Pálenka z višní R. JELÍNEK je pravým ovocným destilátem té nejvyšší kvality. Vyznačuje se mírně navinulou chutí višní, která je způsobena ideálním poměrem cukru a kyselin...
Pálenka z planých trnek je vyrobena z plodů planě rostoucích keřů trnky. K její výrobě se používají jen plody, které prošly na keřích prvními mrazy, díky čemuž se v nich...
Pálenka z mirabelek vás překvapí svou jemnou vůní i chutí. Tato neobvyklá pálenka vzniká ze zdravých a vyzrálých plodů divoce rostoucích odrůd mirabelek.
Rakytník je známý svým vysokým obsahem vitamínu C, současně nízkým obsahem cukru, a praktickou absencí zkvasitelných cukrů.
Detailní popis produktu
Pálenka z ostružin vám svou intenzivní ostružinovou vůní a lehce svíravou nasládlou chutí připomene léto. Neobvyklá pálenka je vyráběná z ostružinového macerátu průtahovou destilací po přesně stanovené době. Výsledný nápoj tak dosahuje vynikající kvality a je věrný svému původu.Doplňkové parametry
Kategorie: | Destiláty a Lihoviny |
---|---|
Hmotnost: | 2 kg |
Procento alkoholu: | 42.00 |
V balení: | 6 |
PACKAGE: | 1 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.