Pairing Choco Bílé Víno 4ks 24g

Kód: J0303
Neohodnoceno
159 Kč / ks 141,96 Kč bez DPH
Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
22.10.2024
Možnosti doručení

72% tmavá čokoláda k polosuchým bílým vínům. Čokoláda z kakaových bobů z Peru obsahuje jemný blend 14 druhů koření a bylin s tóny rozinek, sušeného lučního kvítí, limetek s dotekem soli. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

72% tmavá čokoláda k polosuchým bílým vínům. Čokoláda z kakaových bobů z Peru obsahuje jemný blend 14 druhů koření a bylin s tóny rozinek, sušeného lučního kvítí, limetek s dotekem soli. 

72% tmavá čokoláda k polosuchým bílým vínům. Čokoláda z kakaových bobů z Peru obsahuje jemný blend 14 druhů koření a bylin s tóny rozinek, sušeného lučního kvítí, limetek s dotekem soli.  

Čokoláda je vytvořená pro párování s kulatými polosuchými bílými víny s tóny žlutého ovoce odrůd: Tramín, Rulandské bílé, Chardonay.
 
Snoubení: Zavěste čokoládu na okraj sklenice s vínem. Nejprve si přivoňte a objevujte společné aroma vína a čokolády. Ukousněte kousek čokolády, nechcte ho zcela rozplynou na jazyku a poté se napijte vína.
 

Složení: kakaová hmota (sušina min. 72%), kakaové máslo, třtinový cukr, koření a byliny, mořská sůl, přírodní Vanilka, emulgátor: sojový lecitin. Může obsahovat stopy ořechů, pylů a mléka

Hmotnost: 24 g (4 čokoládové kytičky)

Čokolády z dílny Čokoládového alchymisty Dana Syrového představují unikátní směs vůní a chutí. Výsledný produkt se skládá z mnoha ingrediencí a je vyvrcholením dlouhodobého procesu, v rámci kterého přijde řada i na maceraci, extrakci, staření nebo zakuřování. Tuto unikátní metodu jak snoubit byliny, květy, koření a čokoládu vytvořil sám Daniel Syrový. Vychází ze středověkých alchymistických postupů i původní staré technologie výroby parfémů. Díky tomu stejně jako nejlepší parfém či koňak, chutnají XC čokolády jinak na začátku a jinou chuť zanechají na samém konci.

Doplňkové parametry

Kategorie: Degustační Čokolády
Hmotnost: 0.1 kg
Procento alkoholu: 0.00
V balení: 1
PACKAGE: 1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: