ALKO, Strana 23
-
Whisky, Bourbon
-
Rum a Rumový likér
-
Brandy a Cognac
-
Tequila a Mezcal
-
Miniatury
-
Vodka
-
Likér
-
Gin
-
Destiláty a Lihoviny
-
Dárková balení
-
Aperitiv
-
Absinth
Nejprodávanější

Dead Rabbit zraje po dobu pěti let v sudech z bourbonu a poté končí v malých panenských dubových sudech, vyrobených speciálně pro tuto irskou whiskey.

Značka pochází z inspirace dávných receptů Mayů a Aztéků. Deadhead Dark Chocolate je fúze rumu s čokoládou.Tato Monkey Shrunken Head je poctou duchovních přesvědčení obou kmenů.

Deanston Kentucky Cask zraje v ručně vybraných sudech po bourbonu s první a druhou náplní.

Deanston Virgin Oak je mladé skotská whisky bez udání věku (NAS), která ke konci dozrávala ve zcela nových dubových sudech.

Náš jedinečný čtyřstupňový proces zrání pro maximální hladkost dokončený v sudech po Sherry Pedro Ximenez.